Пројекат „Локална самоуправа за 21. век”: Свечано потписивање Уговора о додели средстава из Фонда за примену функционално-организационих модела у Републици Србији

Најава догађаја – Мали Зворник, 3. маја:

Церемонија свечаног потписивања уговора између Министарства државне управе и локалне самоуправе и јединица локалне самоуправе, које су добиле средства у оквиру Другог Јавног позива из Фонда за функционално организационе моделе, који се финансира у оквиру Пројекта који подржава Влада Швајцарске: „Локална самоуправа за 21. векˮ, одржаће се у среду, 3. маја 2023. године, у Сали Скупштине општине Мали Зворник.

Потписивању ће, како је најављено, присуствовати министар државне управе и локалне самоуправе Александар Мартиновић, представници градова и општина (Лесковац, Лозница, Рашка и Мали Зворник) и Амбасадор Швајцарске конфедерације у Републици Србији Њ.Е. Урс Шмид, заменик Генералног секретара Сталне конференција градова и општина (СКГО) Иван Миливојевић, и начелник Мачванског управног округа Жељко Марјановић.

Општину Мали Зворник, у име руководства, заступаће председник Зоран Јевтић, са тимом стручних сарадника.

Свечано потписивање уговора обавиће се у термину од 12.20 до 12.30 часова, након поздравне речи председника општине и уводног обраћања угледних гостију и високих званичника.

📷 Министарство државне управе и локалне самоуправе (МДУЛС) / Мали Зворник инфо

Share