Председник општине Мали Зворник честитао верницима Ускрс

Верницима који Ускрс прослављају по Грегоријанском календару председник општине Мали Зворник Зоран Јевтић честитао је најрадоснији хришћански празник, уз жељу да га проведу у здрављу и благостању.

Будући да га овог пута дочекују у условима ванредног стања, ради спречавања ширења вируса Корона, забринути за своје здравље и здравље најмилијих, председник малозворничке општине пожелео је суграђанима да им празник над празницима донесе снагу да лакше преброде тешке околности са којима смо суочени. 

„Хришћанским верницима који у недељу славе Ускрс, у име општинског руководства и у своје име, упућујем најсрдачније честитке и желим да га проведете у здрављу и благостању са својим најдражима. Такође желим да вам овај радосни дан, празник над празницима и симбол новог живота донесе наду, снагу и надахнуће да се лакше пребродите тешко време и околности са којима смо, ових дана, као и сви у свету, суочени”, навео је Јевтић.

Председник општине Мали Зворник поручио је суграђанима да поштују уведене заштитне мере и да, иако социјална дистанца свима тешко пада, посебно у празничним данима, ипак, због своје сигурности и сигурности најдражих, Ускрс овог пута проведу у својим домовима, а да радост празника са фамилијом и пријатељима поделе када прође опасност од болести. 

Фото: Општинска управа Мали Зворник / Мали Зворник инфо / Пинтерест

Извор: Општинска управа Мали Зворник

#Mali_Zvornik #Podrinje #Србија #Serbia #SRB

#VanrednoStanje #Covid19 #CoronaVirus

#Corona #ОстаниКодКућe #OstaniKodKuće #SačuvajŽivote

Share