Одржан међународни теквондо турнир „СИТА ОПЕН” 2024. у Лозници

На међународном теквондо турниру „СИТА ОПЕН” 2024. у Лозници представљао нас је Теквондо клуб са традицијом – „Душан Силни” из Малог Зворника. 🥋🥊

У суботу 23. марта 2024. године, наши такмичари су наступили на престижном међународном турниру у Лозници, који се одржава други пут заредом а у организацији теквондо клуба „Тае Ло” из Лознице и Српске Интернационалне Теквондо Асоцијације (СИТА).


„Наш клуб представљало је пет такмичара и један судија. Резултат није изостао, а наши чланови су се окитили златним, сребрним и бронзаним медаљама.

Освојили смо:
Три златне 🥇;
Две сребрне 🥈;
Две бронзане🥉.

Истичемо одличан наступ Николе Пашћана и Павла Радића који су имали веома јаку конкуренцију у својим категоријама, док је Лазар Тешмановић као дебитант показао изузетан таленат, и будући да му је ово прво такмичење, остварио победу у првом колу у својој категорији.

Новица Зељић и Марко Хргић су наступали у старијим категорија и као искусни такмичари демонстрирали вештину на високом нивоу.

Организација је била на завидном нивоу, а гостопримство и пријатна атмосфера је оно што смо поред резултата понели са собом са овог турнира. Хвала свима који нас прате и подржавају! Спортски поздрав!” – наводи се у саопштењу управе Теквондо клуба „Душан Силни”.

💻 Извор: Теквондо клуб „Душан Силни”
📷 Фото: Теквондо клуб „Душан Силни”

Share