Продужен рок за предају докумената за упис у Високу школу техничких струковних студија Чачак, Консултативни центар Мали Зворник

Висока школа техничких струковних студија Чачак, Консултативни центар Мали Зворник, обавештава заинтересоване грађане да је продужен рок за пријем докумената за полагање пријемног испита и упис на студије – до 12. јула 2018. год.

Могу се пријавити кандидати са завршеном трогодишњом и четворогодишњом средњом школом.

Пријављивање: 02. 07. – 12. 07. 2018. године.

Полагање пријемног испита: 12. јул 2018. године у 1200

Кандидатима, који су положили пријемни испит на другим високошколским установама, биће признат пријемни испит и могу се уписати до 12. јула 2018. год. на буџетско студирање у матичној школи у Чачку или на самофинансирање у Малом Зворнику.

ПРЕДАЈА ДОКУМЕНАТА У СРЕДЊОЈ ШКОЛИ МАЛИ ЗВОРНИК.

СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ У СРЕДЊОЈ ШКОЛИ МАЛИ ЗВОРНИК И НА ТЕЛЕФОНЕ:

064 852 55 16; 064 49 11 666

СТУДИРАЈТЕ У ДРЖАВНОЈ ШКОЛИ СА ТРАДИЦИЈОМ ОД 1960.год.

www.visokaskolacacak.edu.rs

Према речима директора Школе др Драгана Брајовића, ове године у Малом Зворнику уписиваће се студенти на три акредитована студијска програма: Електроенергетику, Инжењерску информатику и Информационе технологије. Предавања и све активности обављаће се у просторијама Средње школе у Малом Зворнику. Предавања ће држати професори из матичне школе из Чачка, а сарадници ангажовани за одржавање вежби ће бити професори из Малог Зворника, Зворника и Лознице.

Школа је дошла да изврши своју мисију ширења образовања и стварања услова да млади људи после завршене средње школе, као и они из радног односа који желе да се усавршавају, добију шансу  да у свом месту или непосредном окружењу стекну потребна знања и вештине, то потврде дипломама инжењера и тако постану конкурентни на тржишту рада и образовања. Директор Брајовић је истакао да је школа наишла на снажну подршку и разумевање за реализацију својих планова од стране руководства Општине Мали Зворник, као и запослених у Средњој школи у Малом Зворнику.

Преко међународних пројеката у којима Школа учествује, омогућена је и међународна размена студената и могућност завршетка студија и стицања дипломе инжењера на сродним школама из Европске Уније у Грацу, Криту,Сплиту и Марибору. Такође су обезбеђене и квалитетне стручне праксе у државама ЕУ у трајању од три месеца, у летњем периоду. Постоји могућност и наставка школовања после завршених Основних струковних студија (180 ЕСПБ) на четворогодишњим Специјалистичким (240 ЕСПБ) и петогодишњим Мастер струковним акредитованим студијама (300 ЕСПБ) наше школе, истакао је, између осталог, директор Брајовић.

Share