Нова опрема за наше сениорке подстрек за бољи пласман у вишем рангу одбојкашког првенства

Након освајања првог места на првенству Србије за сениорке у регионалној Мачванско – Колубарској лиги, ове изузетно талентоване девојке, предвођене тренером Зораном Грбићем, пласирале су се у Другу лигу Србије – „Центарˮ. У Другој лиги су се такмичиле у периоду од 2008. до 2013. године, а тај успех су поновиле и у сезонама од 2015. до 2017. године.

Ово првенство се, уобичајено, одржава од октобра до априла. Наше шампионке региона, у сезони 2021/2022, одмериће енергију младости, своје умеће, до сада стечено знање и савладане вештине, са још 11 тимова: „Пролетерˮ – Лозница, „Шумадијаˮ – Аранђеловац, „Блок аутˮ – Београд, „Рибницаˮ – Мионица, „Шабац – 015ˮ – Шабац, „Слога 2016ˮ – Баточина, „Авалаˮ – Београд, „Лаки стар (Lucky star)ˮ – Београд, „Смеч СВˮ – Свилајнац, „Лазаревацˮ – Лазаревац и „Млади радникˮ – Пожаревац.

„Општина Мали Зворник и Спортски савез „Дринаˮ, пружиће сву неопходну материјалну и финансијску помоћ како би се ЖОК „Мали Зворникˮ успешно такмичио и у овом рангу. Још једном све честитке тренеру и овим дивним девојкама и пуно среће у следећој сезони 2021/2022ˮ, поручио је генерални секретар Спортског савеза „Дрина” Александар Андрић приликом предаје нових дресова одбојакшицама.

Фото: Спортски савез Дрина / Одбојкашки клуб „Мали Зворник”
Новинар сарадник: Далибор Крстић

Одбојкашице: Друга лига – Центар

Архива: Мали Зворник инфо

Сениорке Одбојкашког клуба Мали Зворник прваци регионалне Мачванско – Колубарске лиге

Пројекат „Спортски мозаик – Повратак на терен” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2021. години.

Share