Караван старовременских возила ,,Лагано Србијом“ гостовао у Малом Зворнику

Туристички караван старовременских возила „Лагано Србијом“ одржава се у Подрињу од 17. септембра до 19. септембра 2015. године, по први пут као „Дрински рели“, на релацији Љубовија-Мали Зворник-Лозница-Сремска Митровица. Рели је гостовао у Малом Зворнику 18. септембра, од 12.00 до 15.00 часова. Наши суграђани су имали јединствену прилику да погледају девет возила која репрезентују квалитет и дизајн ХХ века. Аутомобили су били изложени на паркингу хотела Ројал Дрина (Језеро). 

Организатори ове манифестације су Туристички портал „Путоказ“ уз сарадњу са Српским савезом за историјска возила и Музејом аутомобила „Приватна колекција Братислава Петковића“. Њихов сапутник био је и Радмило Бумбер, аутор емисије ,,Србија коју волим“, која се емитује сваког другог уторка на 30 ТВ станица широм Србије, а у припреми је 210. епизода.

Покровитељи манифестације су Општина Љубовија, Град Лозница, Мото клуб „Сремац“ из Сремске Митровице, а очекује се почетак партнерства са општинама Осечина и Мали Зворник, те градом Ваљево.

Најважнији циљ релија је промоција Србије као привлачне и пожељне туристичке дестинације. Манифестацију прати велики број медија. 

Уредник: Далибор Крстић

Извори: Љубовијске онлајн новине/Мали Зворник Инфо

Видео прилог: ТВ Лотел – Општина Мали Зворник

Корисни линкови:

www.malizvornik.info

https://www.facebook.com/ljubovijskeonlinenovine?fref=ts

https://www.facebook.com/turisticko.grocka

https://www.facebook.com/Autoslavia?fref=ts

https://www.youtube.com/channel/UCLeIFY8-7RpIyOBlvKZPkkg

 

 

Share