Три медаље са Купа региона каратистима клуба „Шампиони са Дрине” Мали Зворник

Двоје каратиста клуба „Шампиони са Дрине” Мали Зворник освојило је нове три медаље на Купу уже Србије за полетарце, пионире и наде, одржаном у суботу у Крагујевцу.

У суботу, 4. октобра, у Крагујевцу (Шумарице) одржан је куп уже Србије за полетарце, пионире и наде. Карате клуб „Шампиони са Дрине” Мали Зворник представљала су два такмичара, доневши у Подриње две златне и једну бронзану медаљу.

Златну медаљу у борбама освојила је искусна и остварена нада Вања Николић, а полетарац Богдан Николић у катама је освојио и злато и бронзу.

Четворо наших шампиона на позив селектора боравило је средином јуна на репрезентативним припремама у кампу „Тара 2020”: Вања Николић, Филип Томић (борбе), Богдан Неговановић и Александар Саша Живановић (кате).

Карате клуб „Шампиони са Дрине” регистрован је од средине 2017. године на територији општине Мали Зворник. Председница клуба и један од тренера је Драгана Неговановић, уз подршку тренера Милана Неговановића. Поред тренерског рада Драгана је и активан такмичар у сениорској конкуренцији. Освајачи многобројних медаља, од новембра 2018. године чланoви су Спортског савеза „Дрина”. Добијали су средства за куповину спортске опреме, а од 2019. године су у редовном месечном програму финансирања.

Извори: КК „Шампиони” / Мали Зворник инфо / Спортски савез „Дрина”

Фото галерија: Приватна архива

Новинар сарадник: Далибор Крстић

Пројекат „Спорт – пут до здравља и успеха” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2020. години.

Поштујте мере превенције, будите одговорни према себи и према другима.

 #Мали_Зворник #Подриње #Србија #СРБ

 #Mali_Zvornik #Podrinje #Serbia #SRB

 #Covid19 #Corona #Sačuvajživote

Share