Кадровске промене у ФК Јединство

За новог тренера изабран је лозничанин Драгослав Обадовић, успешни тренер и некадашњи голман Лознице.

Након освојеног четвртог места у полусезони и заостатка од шест бодова за водећом Слогом (Липнички Шор), управа клуба ангажовала је искусног тренера Драгослава Обадовића који је у својој богатој каријери тренирао Лозницу, Рађевац, Осечину, Раднички Стобекс, Напредак Доњи Шепак…

Обадовић поседује А тренерску лиценцу. Важи за уваженог стручњака у овом крају, а ради се о човеку који има фанатичан приступ раду, принципијалан је по питању дисциплине и тренинга, гаји савремен стил игре пратећи савремене трендове у фудбалу. Можда највећа одлика Драгослава Обадовића је рад са млађим фудбалерима у тиму и у сваком клубу где је радио открио је по неколико младих играча који данас носе тимове својих екипа.

Малозворничи су стартовали прошле недеље, а планирано је да се одржи око 25 тренинга и одигра пет пријатељских утакмица. Тренер Драгослав Обадовић, поред играча који су наступали јесенас, имаће на располагању Игора Петковића и Слободана Илића као и три појачања Велибора Јасиковца (Јадар Ступница), Ненада Радића (Слога Стража) и Вељка Симића (Дрина Љубовија), а биће ускраћен за услуге Душана Говедарице који каријеру наставља у зворничкој Дрини. Амбиције клуба подређене су покушају пласмана у виши ранг такмичења.

Тренери ангажовани у ФК Јединство:

Драгослав Обадовић – сениори
Љубинко Обреновић – омладинци и пионири
Милан Смиљанић – петлићи
Душан Средојевић – млађи петлићи
Борис Славкић – полетарци

Подржимо наше фудбалере!
Напред плави!

Новинар спортске рубрике Самир Салихбеговић

Извори: Мали Зворник инфо / Крупањ инфо / Лозница инфо

Share