Дводневна екскурзија Удружења пензионера и инвалида Малог Зворника: Палић и Суботица

Током дводневне екскурзије, 31. марта и 1. априла, чланови Удружења пензионера и инвалида Малог Зворника, који су остварили право на бесплатан смештај и превоз, на основу редовне уплате чланарине и активности у Удружењу, посетили су Палић и Суботицу. Смештај је организован у Студентском одмаралишту „Палић”, огранку Установе студентско одмаралиште „Београд”.

Овај модерни комплекс одмаралишта, који је тренутно у фази реконструкције постојећих и изградњи нових објеката, налази се на осам километара од Суботице, на једној од најатрактивнијих туристичких локација на Палићу, у непосредној близини Омладинског језера.

На основу закључака усвојених на редовној седници Извршног одбора Удружења пензионера и инвалида Малог Зворника, која је одржана у понедељак, 14. фебруара, због великог интересовања усвојен је предлог да се уприличи посета Подземном граду Карађорђевића у Малом Зворнику. Извршни одбор је уз консултацију са члановима Удружења и у 2022. години, планирао организовање две екскурзије ван нашег округа, у пролеће и током јесени. 

 Фото галерија: Удружење пензионера и инвалида Малог Зворника

Д.В.К.

Share