Дан одлуке: Завршница Видовданског турнира у малом фудбалу ⚽️

Одлуком организатора, због најаве падавина током наступајућег викенда, уз сагласност судија и представника клубова, у петак, 30. јула, ће истог дана бити одигране утакмице полуфинала Видовданског турнира у малом фудбалу MMXXIII, потом ће се одиграти меч одлуке о трећепласираној екипи нашег традиционалног фудбалског такмичења и финална утакмица турнира.

У полуфиналу, од 18.30, се се састају победници  четвртфиналних утакмица (А1-Б4) Аутопраоница Јâко и синови – Каракај  са (Б2-А3) ФК Младост – Доња Борина.

Други полуфинални пар су победник четвртфинала (Б1-А4) Горан и син – Лозница са победником четвртфиналне утакмице (А2-Б3) Стем градња (СГР) Мали Зворник.

🏆 Дан одлуке је петак, 30. јун, када ћемо добити овогодишње победнике XXIX видовданског турнира у малом фудбалу и добитнике новчаних награда.

🥇 Прво место 210.000,00 динара.

🥈 Друго место 50.000,00 динара.

Посебна признања биће додељена: најбољем голману, стрелцу, играчу, младом играчу и младом голману. И ове сезоне биће награђени најлепши гол и најлепши потез турнира.

Према овогодишњем правилнику, утакмице се од четвртфинала играју у два полувремена, у трајању од 15 минута, а финални меч трајаће најдуже, 40 минута.

🔖 Организатор фудбалског турнира је Спортски савез „Дрина”, а покровитељ Општина Мали Зворник!

📜 Видовдански турнир у Малом Зворнику одржава се традиционално од 1994. године на игралишту малих спортова, а иницијативу је реализовала тада неформална омладинска организација у Малом Зворнику. Данас су ти визионари и ентузијасти редовни спонзори овог такмичења.

Медијска пратња: Мали Зворник инфо

Фото архива: Мали Зворник инфо

Д.В.К.

Share