Сребро за КСР Дринско језеро на риболовном Купу Бајине Баште

Куп Бајине Баште: Трећи тријумф ООСР „Скрапеж”, Косјерић 🎣

На језеру Заовине на Тари, минулог викенда, у организацији ООСР „Младица” из Бајине Баште одржан је традиционални риболовачки „Куп Бајине Баште” у пецању рибе удицом на пловак.

Учествовало је 13 екипа: ООСР „Скрапеж”, Косјерић; КСР „Дринско језеро”, Мали Зворник; ООСР „Лим”, Пријепоље; ООСР „Бјелица”, Лучани; ООСР „Скрапеж”, Пожега; Тим „Риболовац”, Ариље; ООСР „Дрина”, Љубовија; ООСР „Младица”, Бајина Башта; ООСР КСР „Лим”, Стари град – Прибој; КК „Косјерић”; СРК „Липљен”, Пљевља; ГОСР „Дрина”, Лозница и СРУ „Дрина”, Братунац.

У екипној конкуренцији прво место освојила је екипи „Скрапеж” из Косјерића, Владе Митровић, Ратко Ристић и Милан Маричић.

Друго место припало је нашем риболовном клубу  „Дринско језеро”, Мали Зворник, а треће екипи „Лим” из Пријепоља.

Екипи ООСР „Скрапеж” из Косјерића био је ово трећи узастопни тријумф на „Купу Бајине Баште” и велики прелазни пехар предат јој је у трајно власништво. 🏆

Малозворнички риболовни клуб представљало је троје такмичара. Небојша Новаковић првопласирани је риболовац у сектору А, са уловом од 3170 грам-поена, а Ђорђе Јовановић и Жељко Васић освојили су четврто место, у сектору Б и Ц, уловима од 3395 и 3800 грам-поена.

У појединачној конкуренцији победник је Жељко Вуковић, из ОСР „Младица” из Бајине Баште са упецаних 5.560 грама рибе 🏅.

У Перућцу, у ресторан-сплаву „Гризли” 🛳🚢⛴🛥🚤⚓, награде је уручио новинар Јован Мемедовић.

💻 Извори: ББ глас / КСР „Дринско језеро” / Мали Зворник инфо

📷 Фото: КСР „Дринско језеро”

Share