Пуна подршка новим генерацијама кошаркаша

Србија је земља кошарке! Један од задатака Спортског савеза Дрина је и стварање услова за бављење спортом у локалној заједници.

„Половином године, уз пуну материјалну подршку, финансирањем од стране општине Мали Зворник, после дугог периода, па и деценија, замењене су све табле, кошеви, обручи и мрежице у свим основним школама на територији општине, у Малом Зворнику, Радаљу, Борини, Амајићу, Цулинама, Доњој Трешњици и Великој Реци. Укупно на 14 локација. Хвала и свим директорима на сарадњи. Настављамо даље. Спорт за све!”, истиче Андрић, генерални секретар Спортског савеза Дрина.

Пре почетка лета, 2020. године замењене су дотрајале табле и обручи у насељу Виле и на атлетским стазама, недалеко од теретане на отвореном, у Малом Зворнику. Овом приликом, Андрић се захвалио породици Аћимовић, јер су помоћ око транспорта и постављања много значили да се радови обаве знатно брже и квалитетније. 

Фото: Спортски савез Дрина

Насловна фотографија: Мали Зворник инфо

Новинар сарадник: Далибор Крстић

Пројекат „Спорт – пут до здравља и успеха” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2020. години.

Поштујте мере превенције, будите одговорни према себи и према другима.

#Мали_Зворник #Подриње #Србија #СРБ

#Mali_Zvornik #Podrinje #Serbia #SRB

#Covid19 #Corona #Sačuvajživote

Share