Извршена примопредаја новог специјалног комуналног возила

За потребе Јавног комуналног предузећа „Дрина”, општина Мали Зворник набавила је специјално комунално возило DFSK (Sokon) C-Series, са Atrik надоградњом PRE05, за пробијање и прочишћавање канализације, опремљена резервоаром за воду од 500 литара, пумпом високог притиска Pratissoli и Yanmar мотором.

Вредност возила је 3.155.000 динара, без ПДВ-а.

Поводом набавке нове механизације, председник општине Зоран Јевтић рекао је да је наведено возило било преко потребно комуналном предузећу, с обзиром да се на канализационој мрежи често појављују зачепљења.

Он је навео да се општина труди да сваке године купи бар једно ново возило и обнови механизацију јавног комуналног предузећа, те да не купује половна возила како не би стварала трошкове услед потребе за поправкама која су у тим случајевима неминовна.

Председник општине Мали Зворник подсетио је да је у протеклих пет година за ЈКП „Дрина” општина набавила неколико нових возила и то камион смећар, скип радну машину и камион мањих димензија, погодан за прикупљање смећа у уским улицама насеља у општини Мали Зворник, који је купљен из средстава донације јапанске амбасаде.

Извор: Општинска управа општине Мали Зворник / Предузеће Атрикод д.о.о. Крушевац

Фото галерија: Општинска управа општине Мали Зворник

Share