Хуманитарне активности: Захвалност привредницима Малог Зворника на донацији за Космет

Председник општине Мали Зворник Зоран Јевтић захвалио се привредницима са подручја општине на донацији коју су дали на име помоћи Србима на Косову, у оквиру хуманитарног концерта под називом „Песмом и игром за Косово и Метохију”, одржаног недавно у Лозници, у организацији града Лознице и општина Мали Зворник, Љубовија и Крупањ.

Концерт је уприличен у Вуковом Дому културе у петак, 14. децембра, а наступило је Културно-уметничко друштво „Копаоник” из Лепосавића, изводећи богат репертоар најлепших песама и игара из Србије.

Акцији за подршку сународницима на Косову одазвало се 14 привредника са подручја Малог Зворника и то: СЗГП „Новаковић” Мали Зворник, СГР „Стем градња” Мали Зворник, предузетница Славица Средојевић из Радаља, предузеће „ДМН Трејд” Мали Зворник, предузетник Владан Јовановић из Малог Зворника, Ауто школа „ЕРМ Плус”и фирме „ЕРМ Експорт” и „ЕРМ Ауто” Мали Зворник, предузеће „Сики Експорт” Мали Зворник, „Победа” Мали Зворник, предузетници Горан Поповић и Златко Вукашиновић из Доње Борине, „Кан Импекс” Мали Зворник, „Метално” Мали Зворник и турска компанија „YGS текстил”, која на пролеће у Малом Зворнику отворa погон за производњу текстила.

Извор: Општина Мали Зворник

Фото: КУД „Копаоник” из Лепосавића / Општина Мали Зворник

 

Share