Ауто школа “DRINA-SNN”

Ауто школа “DRINA-SNN” располаже савременим условима у којима се изводи теоретска настава као и новим возним парком. Ауто школа организује обуку и полагање возачког испита за А, Б и Ц категорије.

Пословна идеја Ауто школе “DRINA-SNN” је да својим кандидатима омогући стицање знања и вештина за безбедно управљање у саобраћају.

Квалитетна обука возача, повољне цене и адекватна припрема за полагање возачког испита су приоритети наше ауто школе. Циљ нам је да квалитетном обуком допринесемо већој безбедности саобраћаја оспособљавањем кандидата за самостално и безбедно управљање возилом.

Позитивна искуства кандидата и одлична пролазност на испитима вожње су доказ нашег квалитета.

Обука се састоји од теоријске наставе и практичне обуке (вожње). Број часова теорије и праксе зависи од категорије возила.

Наш тим инструктора чине лица која су сертификована V степеном саобраћајне стручне спреме. Наши инструктори имају знање и дугогодишње искуство у практичној обуци кандидата. Са нашим полазницима поступају на професионалан начин са жељом да их брзо и ефикасно оспособе за самостално управљање моторним возилом.

Теоријска предавања се, као и полагање тестова, одржавају у просторијама Ауто школе “DRINA-SNN”, у Дринској улици у Малом Зворнику (пролаз испод Комерцијалне банке)

Ауто школа “DRINA-SNN” је основана 1996. године у Малом Зворнику.

Кроз нашу обуку су прошле бројне генерације полазника током две деценије постојања.

Ауто школа „DRINA-SNN“ Мали Зворник

Дринска бб

15318 Мали Зворник

Тел/Факс: +381 15 471 600

Моб: +381 63 813 60 53

+381 64 344 73 31

+381 64 493 82 69

WEB: www.autoskoladrinasnn.rs

E-mail: office@autoskoladrinasnn.rs

[mappress mapid=“1″]

Share

Оставите одговор