Успешан наступ каратиста на два фронта 🥋🥊

Протеклог викенда, у спортској дворани „Младост” (Плава хала) чачанског насеља Атеница, одржан је Куп уже Србије у каратеу за полетарце, пионире и наде, у катама и борбама појединачно и екипно, на коме је учествовало више од 500 такмичара из 59 клубова региона. Ово је уједно било и квалификационо такмичење за Куп Србије.

Из нашег клуба „Шампиони са Дрине”, 12. новембра, наступило је троје такмичара који су освојили четири медаље, два сребра и две бронзе.
🥈🥈🥉🥉

У такмичарској дисциплини кате, Богдан Неговановић, у категорији апсолутни ниво, освојио је сребрну медаљу🥈.

У борбама су освојене три медаље: Богдан Неговановић, у категорији до 37 килограма, сребрну🥈; Ђурђина Хајдуковић, у категорији до 44 килограма, бронзану🥉, као и Сара Мијатовић, у категорији до 54 килограма🥉.

У организацији карате клуба „Winner Tuzla”, 11. новембра у СКПЦ Мејдан. одржан је VII по реду Међународни карате куп „Тузлански победник”.

Евидентирано је 712 пријава, а забележено је учешће 601 такмичара из 49 клубова, који су представљали пет држава: Босну и Херцеговину, Србију, Црну Гору, Хрватску и Белгију.

„Шампиони са Дрине” наступили су са шест такмичара, који су освојили златно, сребрно и три бронзана одличја🥇🥈🥉🥉🥉.

Млада Милица Неговановић у дисциплини кате освојила је ново злато за клуб 🥇, а Марија Обреновић и Константин Филиповић две бронзе 🥉🥉.

Најуспешнија, у борбама, била је Ђурђина Хајдуковић (категорија до 39 килограма), освојивши сребро🥈, а Милица Неговановић, наступајући у категорији до 28 килограма, доноси из Тузле бронзу 🥉.

Поред најмлађих такмичарских узраста, наступили су кадети, јуниори (U21), али и сениори, у намери да покажу стечено знање и умеће у племенитој борилачкој вештини.

⌨️ Коментари: Мали Зворник инфо

💻 Извори: КК „Шампиони са Дрине” / КК „Winner Tuzla”

📷 Фото: КК „Шампиони са Дрине”

Share