Уручени пехари, новчане награде и признања најуспешнијим учесницима Видовданског турнира у Малом Зворнику MMXXIII ⚽️

🏆 Дан одлуке био је петак, 30. јун, када смо добили победнике XXIX видовданског турнира у малом фудбалу и добитнике новчаних награда.

У име локалне самоуправе, покровитеља фудбалског такмичења, награде је ове године уручио председник општине Мали Зворник, Зоран Јевтић.

🥇 Прво место и новчану награду од 210.000,00 динара освојила је екипа Горан и син – Лозница, након убедљиве победе у финалу турнира од 5:2 🥅.

🥈 Друго место и новчанa награда од 50.000,00 динара припало је тиму финалиста Аутопраоница Јâко и синови – Каракај.

🥉 Пехар је уручен и представнику трећепласиране екипе турнира – Стем градња (СГР) – Мали Зворник.

🏅 Посебна признања додељена су најбољем стрелцу – Филипу Благојевићу (14 постигнутих голова), најбољем голману турнира – Драгану Обрадовићу (екипа Горан и син), најбољем играчу, Ђорђу Росићу (екипа Горан и син), младом играчу Стефану Чоњићу (Хотел Видиковац) и најбољeм младом голману Митру Зеленовићу (Лаки фиш). И ове сезоне вредновани су најлепши гол, Павла Радића, (сада постигнут у финалу за екипу Јâко и синови), односно најлепши потез турнира, Милорада Бојића, (екипа Горан и син).

У финалном дану имали смо јединствену прилику и указана нам је част да сретнемо неке од учесника првог Видовданског турнира из 1994. године.

Судијски пар овогодишњег турнира Милан Спасојевић и Славољуб Цвјетковић добио је признање за одговорност и учинак, како би се омогућила потпуна регуларност такмичења 14 пријављених екипа.

Александар Андрић, генерални секретар Спортског савеза Дрина представник је организатора.

У организационом одбору XXIX видовданског турнира у малом фудбалу ангажовали су се Љубиша Радовић и Игор Петковић.

Раде Радојчић задужен је за обезбеђење фудбалског такмичења, а водитељ турнира је Далибор Крстић.

Медијска пратња био је портал Мали Зворник инфо, где сте свакодневно могли пратити најаве и дневне извештаје са традиционалног фудбалског такмичења.

Према овогодишњем правилнику, утакмице су током групне фазе такмичења трајале 20 минута. Од четвртфинала одиграване су у два полувремена, у трајању од 15 минута, а у последњем тренутку договорено је да и финални меч траје 30 минута, уместо планираних 40, јер су у истом дану организоване и утакмице полуфинала.

 

📷 Мали Зворник инфо

Share