Првотимци Фудбалског клуба „Велика Река” финалисти су Купа Општинског фудбалског савеза Љубовија

На другом фронту, не мање значајном, ФК „Велика Река” пласирао се у финале Купа Општинског фудбалског савеза Љубовија, где их 8. новембра, традиционално на Митровдан, дочекује трофејни Фудбалски клуб „Дрина”, увек незгодан противник.

ФК „Дрина” Љубовија такмичи се у Мачванској окружној лиги. Након три сезоне напустили су Зону Колубарско-мачванску, виши ранг такмичења, а пре четири године првотимци „Дрине” играли су и у Српској лиги – Запад.

Првотимци „Велике Реке” у четвртфиналу надмашили су ФК „Црнча” резултатом 4:1, а у полуфиналу са ФК „Азбуковица” били су спретнији током извођења пенала, победивши са 5:4, након нерешеног исхода у регуларном току утакмице од 3:3.

У јесењем делу сезоне Фудбалски клуб „Велика Река”, наступајући у Међуопштинској лиги Јадар, бележи напредак за једно место, шестопласирани су на табели, постигавши учинак од 12 бодова, након три победе, три нерешене игре и два пораза, са гол разликом од 12:7 (+5).

Фото: Архива Фудбалског клуба  „Велика Река”

Д.В.К.

Пројекат „Промоција спорта – промоција здравог живота” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2022. години. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Share