Припреме за реконструкцију пута Радаљ-Шарена Буква-Крупањ 🛣

Састанак посвећен припремама за изградњу и асфалтирање преосталог дела регионалног пута Радаљ – Шарена Буква – Крупањ, који ће финансирати Република Србија, одржан је у општини Мали Зворник у петак, 2. фебруара.

Присуствовали су представници надлежног Јавног предузећа „Путеви Србије”, Предузећа за путеве „Ваљево”, руководства локалне самоуправе и стручних служби општине, као и пројектант.

Они су, овом приликом, размотрили постојећу пројектно-техничку документацију за реконструкцију наведене деонице и утврдили списак докумената које је неопходно прибавити за наставак радова.

Закључено је да, између осталог, недостају одређене сагласности за решавање имовинских односа на парцелама кроз које пролази овај путни правац.

Припреме за уређење дела пута који повезује општине Мали Зворник и Крупањ организоване су у складу са најавом министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије, Горана Весића, који је, крајем прошле године, приликом посете Малом Зворнику, обећао да ће држава обезбедити средства за завршетак изградње пута за Крупањ.

💻 Извор: Општинска управа општине Мали Зворник

📷 Фото: Општинска управа општине Мали Зворник

Share