Подршка Спортског савеза Дрина претпиониркама ЖОК Мали Зворник 🏐

🚩 Одбојкашице Женског одбојкашког клуба Мали Зворник, од ове сезоне, први пут после једне деценије, наступају са три селекције у регионалној Колубарско – мачванској лиги. Чланице су Удружења клубова Окружног одбојкашког савеза Ваљева.

🚩 „Јуче смо смо на тренингу имали посјету од стране Александра Андрића (Спортски савез Дрина) који нам је поклонио 10 лопти за наше најмлађе чланице. Лопте су много лакше и удобније за одбијање. Хвала на поклону, а ми ћемо се трудити да то вратимо резултатима”, нагласио је тренер свих селекција Зоран Грбић, професор физичког васпитања.


🚩 Његов колега, генерални секретар Спортског савеза Дрина, Александар Андрић, истиче да су лопте купљене и уручене у знак подршке и подстрека претпиониркама да наставе традицију овог, можемо слободно рећи, најуспешнијег клуба у Малом Зворнику.

🚩 Пионирке и сениорке су већ познате нашој јавности из протеклих сезона, а Спортски Савез Дрина, Основна школа „Бранко Радичевић” Мали Зворник и Средња школа Мали Зворник су своје расположиве финансије, капацитете, опрему и просторије уступили нашем клубу за тренинге и утакмице.

🚩 Вероватно најважнија чињеница је да се ослањамо на сопствене таленте и снаге, подстичемо ентузијазам и пружамо једнаке шансе за све заинтересоване девојчице и сениорке.

🚩 „То су дјеца из наше школе, клуб постоји за њих и због њих. И која год дјевојчица да упише Средњу школу у Малом Зворнику може да тренира одбојку у нашој одбојкашкој секцији – потпуно бесплатно. Предстоји нам и такмичење за средње школе 20. новембра, гдје ћемо показати своје организационе квалитете, а Средња школа Мали Зворник заслужује захвалност и признање за све године безрезервне подршке сениорској екипи која је постигла изузетне успјехе”, казао је тренер Зоран Грбић.

💻 Извори: Спортски савез Дрина / ОК Мали Зворник

📷 Фото: Спортски савез Дрина / ОК Мали Зворник

⌨️ Коментари: Мали Зворник инфо

Share