Награде за најуспешнији риболовце Сомовијаде 🎣

Најтрофејнијим такмичарима XXVI „Сомовијаде”, риболовне манифестације на којој су учествовала 82 риболовца, додељене су вредне награде.

Три првопласирана такмичара су Дамјан Алексић, из Сремске Митровице, са 14040 грам-поена; Давор Јањушић из Брањева крај Зворника, са 7880 грам-поена, Владимир Херић из Новог Сада, са 7735 грам-поена. 

Судијски тим чинили су врховни судија Бранко Пеша, заменик врховног судије Бранко Бошковић, судије на стази: Ђорђе Јовановић, Алија Јахијагић, Драган Митровић, Миливоје Станковић, Југослав Перић и Ермин Медић, чланови Клуба спортских риболоваца „Дринско језеро”.

Организатор туристичко-спортске и културне манифестације „Дрина је смисао живота”, Туристичка организација општине Мали Зворник обезбедила је вредне награде за победнике „Сомовијаде”, које су уручили председник општине Зоран Јевтић, заменик председника општине Милисав Деспотовић и председник Скупштине општине Мали Зворник Радован Тадић:

Прво место: Штап „Sportex”;

Друго место: Машиница „Tubertini RYOBI Icon”;

Треће место: Машиница „Tubertini RYOBI Drex”.

Изузетно популаран у Србији, као лидер у производњи штапова за риболов, немачки произвођач „Sportex”; један је од ретких брендова у свету риболова који даје десетогодишњу гаранцију на своје производе. Гаранција се активира директно на сајту „Sportex”, уношењем личних података купца.

Компоненте и квалитетни материјали чине да су, од 1966. године, оригиналне „RYOBI” машинице у целом свету познате по прецизности израде, издржљивости и дуговечности. Захваљујући одличном односу цене и квалитета ове машинице се на нашем тржишту налазе у самом врху популарности.

Током протеклих деценија организатор „Сомовијаде” била је, уз Клуб спортских риболоваца (КСР) „Дринско језеро” и Туристичка организација општине Мали Зворник (ТОМЗ), а покровитељи Скупштина општине Мали Зворник и Хидроелектрана (ХЕ) „Зворник”, уз учешће бројних спонзора који су били дародавци опреме и прибора за најуспешније такмичаре.

📷 Мали Зворник инфо

⌨️ Д.В.К.

Trofejni primerci ulova na ribolovnoj manifestaciji Somovijada 2023. godine 🎣

Share