Туристички потенцијали Малог Зворника на 38. Међународном Сајму туризма у Београду

Општина Мали Зворник је и ове године узела учешће на Међународном сајму туризма у Београду. На свом штанду, у хали 4 Београдског сајма, наредних дана ће представити своје туристичке и друге привредне потенцијале, као и манифестације које су већ постале симболима наше општине. Изложбени простор наше општине ће искористити и привредници са нашег краја, као и удружења и друге неформалне групе и појединци који имају нешто да понуде у сврху развоја туризма и тиме достојанствено представе наш крај. 

Првог дана Сајма туризма у Београду, на изложбеном простору општине Мали Зворник, своје активности, уметничке радове и специјалитете домаће кухиње представиле су чланице Удружења жена „Незаборав“ из Малог Зворника. Да рад овог удружења не пролази неопажено сведочи и захвалница коју су примиле од националног удружења родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР), на име недавно организоване хуманитарне акције И ја се борим у организацији удружења „Незаборав“.

Гости на штанду су били и чланови мото клуба „Black Dragon“ из Бање Ковиљаче, који су редовни гости и такмичари на скоро свим гастрономским манифестацијама у нашој општини.

Руководство општине Мали Зворник је присуство на сајму искористило да успостави нову и прошири постојећу пословну сарадњу, представљајући привредне потенцијале и програме подршке новим инвеститорима и послодавцима приликом запошљавања нових радника.

Овогодишњи, 38. по реду, Међународни сајам туризма, одржава се од 18. до 21. фебруара у Београду. На највећој туристичкој манифестацији у Србији и југоисточној Европи, Под слоганом „Где још нисте били?“ своју понуду и потенцијале представља 55 земаља учесница и више од 1100 излагача.

Упоредо са сајмом туризма посетиоци могу да обиђу и седми по реду Сајам вина „Beowine“, 12. Међународни сајам опреме за хотелијерство и угоститељство „Horeca“ и 12. по реду Сајам сувенира „Посетите Србију“.

 

Share