Студентска мрежа „Подриње“ на овогодишњем Сајму туризма

Чланови и волонтери удружења грађана Студентска мрежа „Подриње“ учествују на Сајму туризма 2016.  у Београду промовишући туристичке потенцијале Подриња, Јадра и Рађевине. Првог дана Сајма туризма у Београду волонтерке овог удружења промовисале су хаљине Модне куће „Гани“ из Лознице и град Лозницу као завичај Вука Стефановића Караџића.

Другог дана сајма туризма, на штанду Туристичке организације општине Крупањ чланови удружења, у сарадњи са канцеларијом за младе општине Крупањ, промовишу „Фестивал младих Србије и Републике Српске“ који ће од 08. до 12. августа по први пут бити одржан у Крупњу .

„Сматрамо да је улога младих и невладиног сектора изузетно значајна за промоцију туризма у нашем крају и због тога смо са задовољством узели учешће на овогодишњем Сајму туризма“, изјавио је Драган Ђукић, програмски координатор Студентске мреже „Подриње“.  

Под слоганом „Где још нисте били“ у Београду је отворен Сајам туризма, највећа туристичка манифестација у овом делу Европе. Сајам ће трајати до 21. фебруара, а представиће се више од 1.100 излагача из 55 земаља.

Извор: Студентска мрежа „Подриње“

Уредник: Далибор Крстић

Фото: Студентска мрежа „Подриње“

Корисни линк:

http://www.beogradskisajamturizma.rs/

Share