Центар за обуку професионалних возача ЕРМ-ПЛУС ДОО

Центар за обуку професионалних возача ЕРМ-ПЛУС ДОО Мали Зворник обавештава вас да периодичну обуку за продужење квалификационе (ЦПЦ) картице и основну обуку за стицање сертификата за професионалног возача можете слушати код нас.

Сваки професионални возач који жели да обнови квалификациону картицу, након пет (5) година, Законом је обавезан да похађа периодичну обуку. Периодична обука се састоји из пет обавезних семинара унапређења знања, који укупно имају најмање 35 наставних часова, по један годишње. Организује се као једнодневни семинар од седам часова, најчешће викендом, може и радним даном уколико је заинтересовано више од 10 кандидата. На крају семинара возач добија потврду о одслушаној теми.

Документација потребна за пријаву: лична карта, возачка дозвола, квалификациона картица возача и доказ о реализованој уплати. Периодична обука кошта 11.500,00 динара по кандидату. Уплатилац може бити и физичко и правно лице.

Основна обука за стицање картице и сертификата професионалног возача односи се на возаче који су категорију за управљање теретним возилом стекли након 30. децембра 2019. године. Обухвата 140 наставних часова теоријске и практичне обуке. Обука се изводи у групама по договору са предавачима.

Просторије за обуку налазе се у Лозници, улица Републике Српске бб, код Шепачког моста, изнад кафане „Мостˮ.

За више информација можете нам се обратити путем телефона: 065 3399951 и 064 2649078 или на e-mail: ermplusloznica@gmail.com

Надамо се успешној сарадњи, Ваш ЕРМ!

Share