Ауто школа са традицијом: „Drina-SNN”

Ауто школа „Drina-SNN” располаже савременим условима у којима се изводи теоретска настава као и новим возним парком. Ауто школа организује обуку и полагање возачког испита за категорије: А, Б, Ц и ЦЕ .

Возни парк ауто школе „Drina-SNN” чине аутомобили нове генерације старости до пет година. Возила на којима се врши обука и полагање возачког испита поседују сву неопходну опрему и испуњавају све прописане стандарде. Возни парк чине четири аутомобила, по два, марке „Volkswagen Golf” VI и V.

Обука за Ц и ЦЕ категорије на камиону „Mercedes Benz Atego” 1218. 

Обука АМ категорије се обавља на мотоциклу марке „Sprint Miner”.

Пословна идеја Ауто школе „Drina-SNN” је да својим кандидатима омогући стицање знања и вештина за безбедно управљање у саобраћају.

Квалитетна обука возача, повољне цене и адекватна припрема за полагање возачког испита су приоритети наше ауто школе. Циљ нам је да квалитетном обуком допринесемо већој безбедности саобраћаја оспособљавањем кандидата за самостално и безбедно управљање возилом.

Позитивна искуства кандидата и одлична пролазност на испитима вожње су доказ нашег квалитета.

Обука се састоји од теоријске наставе и практичне обуке (вожње). Број часова теорије и праксе зависи од категорије возила.

Наш тим инструктора чине лица која су сертификована V степеном саобраћајне стручне спреме. Наши инструктори имају знање и дугогодишње искуство у практичној обуци кандидата. Са нашим полазницима поступају на професионалан начин са жељом да их брзо и ефикасно оспособе за самостално управљање моторним возилом.

Теоријска предавања се, као и полагање тестова, одржавају у просторијама Ауто школе „Drina-SNN”, у Дринској улици у Малом Зворнику (пролаз испод Комерцијалне банке).

Ауто школа „Drina-SNN”основана је 1996. године у Малом Зворнику.

Кроз нашу обуку су прошле бројне генерације полазника током више од две деценије постојања.

WEB: Ауто школа „Drina-SNN”

E-mail: office@autoskoladrinasnn.rs

Дринска бб

15318 Мали Зворник

Телефони:

+381 15 470 175

+381 63 81 36 053

+381 64 34 47 331

+381 64 49 38 269

[huge_it_gallery id=“300″]